Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Tour de France: Nejslavnější cyklistický závod startuje v sobotu

Ikona

4. července 2009 - MONAKO | Se sedminásobným vítězem, Američanem Lancem Armstrongem odstartuje v sobotu 96. ročník nejslavnějšího cyklistického závodu Tour de France. Jezdce čeká v Monaku časovka jednotlivců na 15 kilometrů. Armstrong vyhrál Tour sedmkrát v řadě v letech 1999 až 2005 a jeho návrat vzbuzuje velké očekávání.

Trenér Karel Jarolím českou fotbalovou reprezentaci nyní nepovede

Ikona

2. července 2009 - PRAHA | Trenér Slavie Praha Karel Jarolím nebude nyní trénovat českou fotbalovou reprezentaci. Ve čtvrtek o tom informoval Václav Tichý, ředitel Oddělení komunikace, vnitřních a vnějších vztahů na Českomoravském fotbalovém svazu.

Mistři evropy se sejdou v Ústí

Ikona

2. července 2009 - ÚSTÍ NAD LABEM | Do Ústí nad Labem se 12. července 2009 na Ústecký psí festival sjede téměř kompletní špička Evropy v dogfrisbee. Ústecký psí festival se bude konat na fotbalovém stadionu na Klíši. Dogfrisbee, sport populární od 70.let v USA si získává rychle popularitu po celé Evropě.

Kariéra tenisty Nadala je podle odborníků ohrožena

Ikona

28. června 2009 - LONDÝN | Zranění, které donutilo tenistu Rafaela Nadala vzdát se obhajoby titulu na letošním Wimbledonu, může podle odborníků přimět třiadvacetiletého Španěla k předčasnému ukončení kariéry. V neděli o tom informoval server britského listu The Guardian.

Italský motocyklista Rossi vybojoval v Assenu sté vítězství v kariéře

Ikona

27. června 2009 - ASSEN | Italský motocyklista Valentino Rossi v sobotu vyhrál na okruhu v Assenu Velkou cenu Nizozemska v nejsilnější kategorii MotoGP a mohl se tak radovat ze stého vítězství v závodě mistrovství světa. Lepší je jen Giacomo Agostini, který během své kariéry vybojoval 122 prvenství.

Německá plavkyně Steffenová znovu překonala světový rekord na 100 metrů volně

Ikona

27. června 2009 - BERLÍN | Dvojnásobná olympijská vítězka v plavání Britta Steffenová z Německa podruhé v tomto týdnu překonala světový rekord na 100 metrů volným způsobem, když na domácím šampionátu v Berlíně dosáhla času 52,56 vteřiny. V sobotu o tom informovala agentura Reuters.

Ivan Hašek: Dosáhl jsem víc, než jsem čekal, usmívejte se také

Ikona

27. června 2009 - PRAHA | Nově zvolený předseda Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) Ivan Hašek byl v sobotu večer v Národním domě v Praze na Smíchově sám příjemně překvapen výsledky volební valné hromady. Ve výkonném výboru budou mít jasnou převahu lidé z jeho týmu.

V předvolební televizní diskusi se Hašek, Vinš, Hrdlička a Kučera shodli jen v lásce k fotbalu

Ikona

25. června 2009 - PRAHA | Dva dny před volební valnou hromadou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) uspořádala ve čtvrtek večer Česká televize na kanále ČT 4 debatu dvou kandidátů na post předsedy ČMFS, Ivana Haška a Luďka Vinše, se dvěma členy stávajícího výkonného výboru Františkem Hrdličkou a Daliborem Kučerou.

MS LIBEREC: Náklady na organizaci šampionátu byly o 30 milionů vyšší, dluh je 116 milionů

Ikona

25. června 2009 - LIBEREC | Výdaje na organizaci lyžařského šampionátu v Liberci byly skoro o 30 milionů korun vyšší, než pořadatelé předpokládali. Vyplývá to ze zprávy, kterou organizační výbor MS předložil libereckým zastupitelům na čtvrtečním zasedání. Příjmy jsou naopak podle prezidentky organizačního výboru MS LIberec 2009 Kateřiny Neumannové zatím nižší o 86 milionů korun a celkový dluh tak přesahuje 116 milionů korun.

Obrazem: Utkání fotbalových hvězd v zápase na šíři hřiště

Doprovodný obrázek

22. června 2009 - CHUDĚROV (ÚSTÍ NAD LABEM) | V Chuděrově na Ústecku uspořádal v sobotu tamní rodák, dnes slavný fotbalista Jiří Jarošík, utkání hvězd. Proti Chuderovským tak mimo jiné nastoupili hráči zvučných jmen jako Brabec, Jun, Doležal, Baranek, Budka a další. Zajímavý zápas, který se kvůli atraktivitě odehrál na šíři hřiště, přilákal desítky diváků.

Vítěz britské GP F1 Vettel: O tomhle triumfu jsem snil

Ikona

21. června 2009 - SILVERSTONE (VELKÁ BRITÁNIE) | Piloti stáje Red Bull Sebastian Vettel a Mark Webber, kteří obsadili první dvě místa ve Velké ceně Velké Británie F1, ocenili na tiskové konferenci po závodě, kterou přenášela televize Nova, přístup britských fanoušků, Rubens Barrichello, který s vozem Brawn GP dojel třetí, děkoval lékařům.

Strana výpisu

... 234 ...