Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Pilot F1 Badoer bude závodit za Ferrari tak dlouho, dokud se nevrátí Massa

Ikona

21. srpna 2009 - VALENCIE | Ital Luca Badoer nahradí při Velké ceně Evropy F1, která začne v pátek prvními tréninky, ve stáji Ferrari zraněného Felipeho Massu a bude za Ferrari závodit tak dlouho, dokud se Brazilec nevrátí. Zprávu přinesl server Autosportu. Osmatřicetiletý Ital v F1 závodil naposledy v roce 1999.

Bolt nemyslí na rekordy, chce být legendou

Ikona

21. srpna 2009 - BERLÍN | Jamajčan Usain Bolt, který ve čtvrtek večer na mistrovství světa v Berlíně překonal svůj vlastní světový rekord v běhu na 200 metrů, tvrdí, že jeho cílem je stát se legendou. Rozhovor přinesla v pátek agentura Reuters. "Lidi, pořád vám to říkám, mým cílem je stát se legendou. Nemyslím na rekordy, nenechám se dostat po tlak.

Tým mužů Golf Club Terasy postoupil do 2. ligy

Doprovodný obrázek

18. srpna 2009 - ÚSTÍ NAD LABEM | Česká golfová federace uspořádala 25. a 26. července ve zdejším areálu Golf Resort Všebořice třetiligový turnaj regionu západ B. Ve dvoukolovém klání se rozhodovalo o postupujícím do 2. ligy. Do soutěže se přihlásilo 15 družstev mužů se 101 hráči.

Čech byl znovu nominován na nejlepšího brankáře Ligy mistrů

Ikona

17. srpna 2009 - PRAHA | Český brankář ve službách fotbalistů londýnské Chelsea Petr Čech se může počtvrté v kariéře stát nejlepším gólmanem Ligy mistrů. Evropská fotbalová unie (UEFA) v pondělí na svých webových stránkách zveřejnila nominace na nejlepší hráče uplynulého ročníku prestižní soutěže a Čech je mezi nimi.

Sprinter Bolt chce zaběhnout stovku za 9,4 vteřiny

Ikona

17. srpna 2009 - BERLÍN | Trojnásobný olympijský vítěz Usain Bolt z Jamajky, který v neděli na mistrovství světa atletů v Berlíně překonal o 11 setin světový rekord v běhu na 100 metrů, by rád dosáhl na hranici devíti vteřin a čtyř desetin. V pondělí o tom informoval server britské televizní a rozhlasové stanice BBC.

Kreuziger drží třetí místo v cyklistickém žebříčku

Ikona

17. srpna 2009 - LAUSANNE | Romanu Kreuzigerovi patří v aktuálním vydání žebříčku Mezinárodní cyklistické unie (UCI) i nadále třetí místo, vede Alberto Contador, druhý je Andy Schleck z Lucemburska. V pondělí o tom informoval oficiální web UCI. V elitní desítce došlo jen k jedinému posunu - na šestou příčku ze dvanácté se vyhoupl Australan Allan Davis.

Brno se těší na Velkou cenu České republiky silničních motocyklů, do boje jdou i naši

Ikona

16. srpna 2009 - BRNO | Mistrovství světa silničních motocyklů pokračuje v neděli 11. závodem, kterým bude v Brně Velká cena České republiky. Na startu se objeví také pět domácích jezdců. Dva Češi se objeví v neděli chvíli po poledni na startu závodu třídy 250 ccm. Karel Abrahám do závodu vyrazí z 10. místa, jeho krajan Lukáš Pešek si v sobotní kvalifikací vyjel 15. pozici.

Brno je jedním z vrcholů sezony, říká motocyklový jezdec Pešek

Ikona

14. srpna 2009 - BRNO | Šestnáct bodů chybí českému jezdci Lukáši Peškovi, aby se dostal do nejlepší desítky v pořadí mistrovství světa silničních motocyklů ve třídě do 250 ccm. Další krok chce 13. muž průběžného hodnocení udělat v nedělní Velké ceně České republiky, která se pojede na Masarykově okruhu v Brně.

Hokejový brankář Čechmánek ukončil kariéru

Ikona

14. srpna 2009 - TŘINEC | Brankář Roman Čechmánek ukončil v osmatřiceti letech svou bohatou hokejovou kariéru. Informaci přinesly v pátek oficiální internetové stránky třineckého klubu. Urostlý gólman slavil šestkrát extraligový titul (5x v barvách Vsetína, 1x v Dukle Jihlava). Ve své sbírce má několik cenných kovů.

Schumacher: Jsem zklamaný a smutný

Ikona

12. srpna 2009 - ŽENEVA | Michael Schumacher je velmi zklamaný, že ze zdravotních důvodů nemůže jet Velkou cenu Evropy F1, ale nevyloučil možnost, že v kokpitu Ferrari absolvuje některý z dalších závodů. Sedminásobný mistr světa to řekl v průběhu tiskové konference v Ženevě, zprávu přinesl server Autosportu.

Reprezentace nastoupí proti Belgii se Štajnerem v záloze

Ikona

12. srpna 2009 - TEPLICE | Česká fotbalové reprezentace nastoupí ve středu v Teplicích k přátelskému střetnutí s Belgií v rozestavení 4-4-2. Třiatřicetiltý útočník Hannoveru Jiří Štajner, jenž se vrátil do národního mužstva po téměř třech letech, nastoupí na pravém okraji zálohy.

Strana výpisu

... 230 ...