Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

O víkendu zažije mostecký autodrom závody trucků, ale také porci adrenalinu

Ikona

28. srpna 2009 - MOST | Oba dva víkendové dny budou na autodromu v Mostě patřit těžkým závodním tahačům – truckům a nejen jim. V pátek o tom informovala Petra Kubínková, marketingová manažerka společnosti Autodromu Most. „Silné závodní tahače se na sever Čech sjíždějí již poosmnácté,“ řekla Kubínková.

Jan Koller: Těším se na Rosického, naposled jsem ho viděl s berlemi

Ikona

27. srpna 2009 - PRAHA | V nominaci fotbalové reprezentace na dva zápasy kvalifikace mistrovství světa 2010 proti Slovensku a San Marinu, kterou oznámil ve čtvrtek na Strahově trenér národního týmu Ivan Hašek, figuruje i nejlepší střelec národního týmu Jan Koller.

Oštěpařka Špotáková bude mít v Jablonci autogramiádu

Ikona

26. srpna 2009 - JABLONEC NAD NISOU | Členkou jednoho z družstev, a to USK Praha, bude v sobotu 29. srpna na atletickém Mistrovství České republiky družstev mužů a žen také Bára Špotáková, letošní vicemistryně světa v hodu oštěpem z Berlína. A protože je to rodačka z Jablonce, přijede do města již o den dříve, aby pozdravila své fanoušky.

Pavel Nedvěd oznámil definitivní konec kariéry

Ikona

26. srpna 2009 - PRAHA | Pavel Nedvěd definitivně ukončil svojí bohatou fotbalovou kariéru. Středopolař, který v roce 2003 získal i prestižní ocenění Zlatý míč, oznámil tuto informaci ve středu prostřednictvím svých internetových stránek. "Rozhodl jsem se neakceptovat žádnou z nabídek, které jsem v posledních týdnech obdržel a definitivně ukončit hráčskou kariéru.

Hokejový klub z Litvínova vstupuje do nové sezony s novým názvem, logem a smělými plány

Ikona

26. srpna 2009 - LITVÍNOV | Hokejový klub z Litvínova představil na své středeční tiskové konferenci svoje plány do nového ročníku O2 extraligy. Zároveň prezentoval nové logo a název klubu, kterým bude HC Benzina Litvínov. Hokejový klub z Litvínova také na tiskové konferenci odtajnil své cíle a ambice v novém ročníku nejvyšší hokejové soutěže.

Stáj F1 Red Bull zvažuje změnu motoru, od Renaultu chce odejít k Mercedesu

Ikona

25. srpna 2009 - MILTON KEYNES (VELKÁ BRITÁNIE) | Stáj F1 Red Bull v nejbližších dnech oznámí, čí motor bude ve svých monopostech využívat v příští sezoně, mluví se o tom, že to bude agregát Mercedes. Informaci přinesl v úterý server magazínu Autosport. Red Bull má v poslední době problémy se spolehlivostí motoru Renault a právě ty mohly přispět k ukončení spolupráce.

Zemřel Toni Sailer, legenda sjezdového lyžování

Ikona

25. srpna 2009 - INNSBRUCK | Bývalý trojnásobný olympijský vítěz Toni Sailer zemřel v pondělí v Innsbrucku po dlouhé těžké nemoci ve věku 73 let. Informují o tom rakouská média. Sailer se zapsal do historie sjezdového lyžování zejména díky trojnásobnému vítězství na olympiádě v Cortině d´Ampezzo v roce 1956, kde prokázal absolutní všestrannost a vyhrál slalom, obří slalom i sjezd.

Trenér Teplic Plíšek musel být hospitalizován, do Izraele nepoletí

Ikona

25. srpna 2009 - TEPLICE | Nepříjemné starosti řeší v den odletu do Izraele fotbalisté Teplic, kteří se vydají k odvetnému zápasu 4. předkola Evropské ligy s Hapoelem Tel-Aviv bez trenéra Jiřího Plíška, který je v nemocnici. V úterý dopoledne to oznámil ředitel Fotbalového klubu Teplice František Hrdlička.

Šebrle: Už jsem byl párkrát zklamanější

Ikona

24. srpna 2009 - PRAHA | Světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle přijel v pondělí z Berlína, kde na mistrovství světa obsadil jedenácté místo, unavený, ale s myšlenkami na další závod. Už jsem byl v kariéře zklamanější, řekl Šebrle v hale nádraží Praha - Holešovice.
"Dopadlo to, jak to dopadlo, je to jen sport," řekl Šebrle, když vystoupil z vlaku.

Brazilec Barrichello vyhrál Velkou cenu Evropy F1

Ikona

23. srpna 2009 - VALENCIE | Brazilec Rubens Barrichello na voze Brawn GP vyhrál v neděli Velkou cenu Evropy, jedenáctý závod mistrovství světa F1. Druhý dojel vítěz kvalifikace, britský pilot McLarenu Lewis Hamilton, třetí místo obsadil Fin Kimi Räikkönen na Ferrari. Osmatřicetiletý Rubens Barrichello je nejzkušenější pilot v historii F1.

Nadal: Potřebuji hrát víc, abych mohl zase konkurovat

Ikona

23. srpna 2009 - CINCINNATI | I přes semifinálovou prohru s Novakem Djokovičem byl Rafael Nadal se svým vystoupením na turnaji v Cincinnati spokojený. Bývalá světová jednička to přiznala novinářům po nedělním utkání. "Poslední dva týdny byly pro mě nesmírně důležité. Odehrál jsem sedm těžkých utkání a to je myslím docela slušná porce po návratu," řekl Nadal reportérům.

Strana výpisu

... 229 ...