Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

FOTA chce atraktivnější F1, navrhuje nový kvalifikační systém

Ikona

30. července 2009 - ŽENEVA | Asociace týmů F1 (FOTA) zvažuje, jak zatraktivnit závody F1, a navrhuje nový vyřazovací systém pro kvalifikace. Informaci přinesl ve čtvrtek server f1-live. Asociace týmů F1 se ústy svého generálního sekretáře Simoneho Perrilla zmiňuje o "větším zapojení fanoušků" a "šou pro diváky".

Trenérem roku je Jarolím, objevem Chramosta, červenou kartu dostal fotbalový svaz

Ikona

30. července 2009 - PRAHA | Při příležitosti vyhlášení ankety Zlatý míč ČR pro nejlepšího fotbalistu sezony 2008-09, jejímž laureátem se stal pošesté Pavel Nedvěd, byly ve středu v klubu České televize Rohlík v Praze na Kavčích horách vyhlášeny také další tradiční doprovodné ankety.

Anketu Zlatý míč za sezónu 2008/09 vyhrál Pavel Nedvěd

Ikona

30. července 2009 - PRAHA | Pavel Nedvěd byl v anketě Zlatý míč, kterou organizuje Klub sportovních novinářů (KSN), vyhlášen nejlepším českým fotbalistou sezóny 2008/09. Média o tom informovali zástupci KSN na čtvrteční tiskové konferenci v Praze na Kavčích horách.

Schumacher se vrací do kokpitu stáje F1 Ferrari

Ikona

29. července 2009 - MARANELLO | Tým F1 Ferrari ve středu potvrdil, že sedminásobný mistr světa Michael Schumacher se vrací do jejího kokpitu. Zprávu přinesla agentura Reuters. Čtyřicetiletý Schumacher v týmu Ferrari nahradí zraněného Brazilce Felipeho Massu, pokud ovšem projde testem fyzické zdatnosti.

Rozhodnutí BMW odejít z F1 překvapilo i pilota Nicka Heidfelda

Ikona

29. července 2009 - MNICHOV | Středeční oznámení společnosti BMW o odchodu z F1 překvapilo také německého pilota týmu Nicka Heidfelda. Informaci přinesl server f1-live. "Bylo to naprosto nečekané," řekl Heidfeld. "Je mi moc líto všech členů týmu, bylo mi ctí s nimi pracovat.

Závodit s Armstrongem bylo snažší, než s ním trávit volný čas, tvrdí Contador

Ikona

27. července 2009 - MADRID | Vítěz cyklistické Tour de France Alberto Contador ze Španělska přiznal, že si s týmovým kolegou z Astany, Američanem Lancem Armstrongem rozuměl lépe při závodě než ve volných chvílích mezi etapami. V pondělí o tom informovala agentura Reuters.

Stav zraněného Massy se lepší, pilot F1 komunikuje s lé

Ikona

27. července 2009 - BUDAPEŠŤ | Zraněný pilot stáje F1 Ferrari Felipe Massa byl probuzen z umělého spánku, aktivně komunikuje s okolím a může pohybovat nohama i rukama. Informaci přinesla v pondělí agentura Reuters. Brazilec Felipe Massa utrpěl frakturu lebky při sobotní kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska F1, když jej do hlavy zasáhl úlomek z jiného vozu.

Massa prožil noc v umělém spánku, v neděli jej čeká CT vyšetření mozku

Ikona

26. července 2009 - BUDAPEŠŤ | Brazilský pilot stáje Ferrari Felipe Massa, který v sobotu v kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska po havárii utrpěl těžká zranění hlavy strávil noc v umělém spánku. Jeho stav je stabilizovaný a čeká jej vyšetření mozku, informuje v neděli agentura Reuters.

Coulthard se vrátil do role třetího pilota stáje F1 Red Bull

Ikona

24. července 2009 - BUDAPEŠŤ | Bývalý pilot stáje Red Bull David Coulthard se vrátil do role záložního pilota pro obě stáje skupiny, Red Bull a Toro Rosso. Zprávu přinesl v pátek server f1-live. Potřeba třetího pilota vyvstala před víkendovou Velkou cenou Maďarska, kdy se původně rezervní pilot Jaime Alguersuari ze Španělska posunul do kokpitu závodního vozu Toro Rosso

Slavný Američan Armstrong potvrdil, že opustí Astanu a bude jezdit za americký tým

Ikona

23. července 2009 - BOURG-SAINT-MAURICE | Americký cyklista Lance Armstrong ve čtvrtek potvrdil, že se chystá odejít z týmu Astana, v jehož barvách nyní závodí na slavné Tour de France a v roce 2010 své jméno spojí s novým americkým týmem, který ponese název RadioShack. Informaci přinesla ve čtvrtek agentura Reuters.

Nový ročník fotbalové ligy otevře v pátek souboj Teplic se Spartou

Ikona

23. července 2009 - PRAHA | Nový ročník první fotbalové ligy odstartuje v pátek v Teplicích, kde se od 19 hodin předvede pražská Sparta. Teplický trenér Jiří Plíšek vyhlásil ambice týmu pro prestižní duel na klubovém webu, sparťanský kouč Jozef Chovanec nám je poskytl prostřednictvím tiskové zprávy.

Strana výpisu

... 232 ...