Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Stadion Sparty ponese název Generali Arena a ztratil ploty

Ikona

22. července 2009 - PRAHA | Fotbalová Sparta vstoupí do nového ligového ročníku 2009-10 s novým významným partnerem, jímž se stala pojišťovna Generali a stadion na Letné nyní ponese název Generali Arena. O této změně informovali na předsezónní středeční tiskové konferenci v Praze představitelé Sparty a Generali.

Obrazem: Na severu dnes padl nový rekord na kilometr s pevným startem

Doprovodný obrázek

20. července 2009 - POSTOLOPRTY | V pondělí se v zatím neotevřené části rychlostní silnice R7 z Loun do Chomutova u Postoloprt uskutečnil závod na jeden kilometr s pevným startem. Časovka byla pokusem o zlomení českého rekordu, který zatím činil 295 kilometrů v hodině.

Tenistka Benešová pronikla do elitní třicítky

Ikona

20. července 2009 - PRAHA | Třicátou hráčkou světa je po uplynulém týdnu česká tenistka Iveta Benešová. Aktuální podobu žebříčku WTA přinesly v pondělí oficiální stránky ženského tenisu. Benešová pronikla do elitní třicítky zásluhou semifinálové účasti na turnaji Prague Open, na kontě má nyní 1666 bodů a od maxima, kterého dosáhla v dubnu letošního roku, ji dělí pět míst.

Pohár ČMFS ponese název Ondrášovka Cup

Ikona

20. července 2009 - PRAHA | Pohár ČMFS, druhá nejvýznamnější fotbalová soutěž v České republice, se bude v příštích dvou sezonách jmenovat Ondrášovka Cup. V pondělí o tom informovaly webové stránky Českomoravského fotbalového svazu.

Golfista Tiger Woods neprošel na turnaji British Open cutem

Ikona

17. července 2009 - TURNBERRY (SKOTSKO) (MEDIAFAX) - Velká senzace se zrodila na golfovém turnaji British Open, světová jednička Američan Tiger Woods neprošla cutem a neprobojovala se tak do druhé části soutěže. Informaci přinesla v pátek agentura Reuters.

Obrazem: V Lounech se o víkendu jel mezinárodní závod vozíčkářů

Doprovodný obrázek

14. července 2009 - LOUNY | O uplynulém víkendu se v Lounech uskutečnil závod vozíčkářů - Evropský pohár European Handbike Circuit .Počet závodníků a závodnic z celého světa přesáhl stodvacet startujících. V sobotu se jela časovka jednotlivců na pátnáct km a v neděli časovka družstev.

Pilot F1 Barrichello: Náš tým předvedl skvělou ukázku, jak prohrát závod

Ikona

12. července 2009 - NÜRBURGRING | Brazilský pilot F1 Rubens Barrichello emotivně obvinil svůj tým Brawn GP z toho, že kvůli němu prohrál Velkou cenu Německa. Zprávu přinesla v neděli agentura Reuters. Sedmatřicetiletý Barrichello, pilot s historicky nejvyšším počtem odjetých závodů v F1, po závodě doslova vybuchl a prohlásil, že jeho tým předvedl "skvělou ukázku, jak prohrát závod".

Americký plavec Aaron Peirsol překonal světový rekord na znakařské dvoustovce

Ikona

12. července 2009 - INDIANOPOLIS | Americký plavec Aaron Peirsol vytvořil v noci na neděli na americkém plaveckém šampionátu v Indianopolis světový rekord v disciplíně 200 metrů znak, když dosáhl času 1:53,08, čímž vymazal z tabulek svého krajana Ryana Lochteho, jenž zářil na olympiádě v Pekingu 2008. Informuje o tom agentura SITA.

Fotbalovou reprezentaci povede Ivan Hašek

Ikona

7. července 2009 - PRAHA | Novým trenérem české fotbalové reprezentace se v úterý stal Ivan Hašek, který byl na konci června zvolen také předsedou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Rozhodl o tom Výkonný výbor ČMFS. Hašek oznámil své zvolení do funkce kouče národního týmu po úterním zasedání Výkonného výboru. Jeho asistenty budou Michal Bílek, Luděk Klusáček a Jan Stejskal, který bude trenérem brankařů.

Motocyklista Stoner trpí chronickou únavou, čeká ho vyšetření

Ikona

7. července 2009 - NEW YORK | Australský motocyklista Casey Stoner se ve Spojených státech amerických podrobí vyšetření, které má odhalit příčiny jeho chronické únavy. V úterý o tom informovaly oficiální stránky světového šampionátu silničních motocyklů.

Letošní ročník Amater Tenis Open je poznamenán neúčastí osobností ze showbyznysu

Ikona

5. července 2009 - LITVÍNOV | V Litvínově začal již 24. ročník populárního turnaje osobností Amater Tenis Open. Jak agenturu Mediafax informoval jeho ředitel Bohumil Drexler, letošní sportovně – společenské zápolení je poprvé ve své historii chudší o osobnosti z oblasti showbyznysu.

Strana výpisu

... 233 ...