Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Charouz s Engem vyrazí do slavného závodu v Le Mans ze čtvrté řady

Ikona

12. června 2009 - LE MANS | Tým AMR Eastern Europe s Čechy Janem Charouzem a Tomášem Engem vyhrál kvalifikaci čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans v hodnocení vozů třídy LMP1 s benzinovými motory a díky osmému času absolutně odstartuje do závodu ze 4. řady. V pátek o tom informoval Zdeněk Zelenka z BPA sport marketing.

Fotbalista Beckham se znovu svlékl pro Armaniho

Ikona

11. června 2009 - LONDÝN | Den poté, co s reprezentací Anglie rozstřílel v kvalifikaci mistrovství světa 2010 Andorru 6:0, zahájil fotbalový záložník David Beckham novou reklamní kampaň na spodní prádlo od Giorgia Armaniho. Ve čtvrtek o tom informovala agentura Reuters.

Prague Panthers postoupili do finále Evropské ligy amerického fotbalu

Ikona

7. června 2009 - PRAHA | Hráči pražského celku Prague Panthers porazili v nedělním semifinále EFAF Cupu (Poháru Evropské federace amerického fotbalu) nizozemský celek Amsterdam Crusaiders a poprvé v historii postoupili do finále soutěže. O titul se utkají s francouzským celkem Thonon Black Panthers.

Brit Jenson Button vyhrál v Turecku letos už šestou Velkou cenu v mistrovství světa F 1

Ikona

7. června 2009 - ISTANBUL | Velkou cenu Turecka, která je sedmým závodem mistrovství světa v závodech automobilů formule 1, vyhrál v neděli na okruhu u Istanbulu britský pilot stáje Brawn GP Jenson Button před oběma vozy týmu Red Bull, které pilotovali Němec Sebastian Vettel a Australa Mark Webber. Button vyhrál letos pošesté.

Ivan Hašek oznámil kandidaturu na post předsedy ČMFS

Ikona

5. června 2009 - PRAHA | Ivan Hašek oznámil, že 27. června bude kandidovat na post předsedy Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Uvedl to na páteční tiskové konferenci v pražském Edenu. "Chci oznámit svou kandidaturu na post předsedy ČMFS," řekl v pátek Hašek.

Karel Poborský bude kandidovat na člena Výkonného výboru ČMFS

Ikona

5. června 2009 - ČESKÉ BUDĚJOVICE | Bývalý český reprezentat Karel Poborský bude kandidovat na post člena Výkonného výboru Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Informaci oznámil prostřednictvím tiskové zprávy klub SK Dynamo České Budějovice. Poborského kandidaturu podal českobudějovický fotbalový klub, bývalý reprezentant bude usilovat o funkci člena VV za kluby Gambrinus ligy a 2. ligy.

Desetibojař Šebrle nechce před mistrovstvím světa v Berlíně plýtvat motivací

Ikona

4. června 2009 - PRAHA| Světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle bude na pondělním Memoriálu Josefa Odložila startovat ve vrhu koulí, skoku do dálky a běhu na 110 metrů překážek. Šebrle to řekl ve čtvrtek na tiskové konferenci v Praze. "Těším se, bude to doma, na Julisce.

Navrátilová získala cenu za celoživotní přínos tenisu

Ikona

3. června 2009 - PAŘÍŽ | Prestižní ocenění získala na úterním galavečeru v Paříži americká tenistka českého původu Martina Navrátilová, Mezinárodní tenisová federace (ITF) ji vyznamenala cenou Philippa Chatriera za celoživotní přínos bílému sportu. Ve středu o tom informoval web ITF.

Světový pohár in-line bruslařů míří v neděli do Ostravy

Ikona

3. června 2009 - OSTRAVA | Poprvé v historii českého kolečkového bruslení zavítá v neděli Světový pohár do České republiky. V Ostravě-Porubě na Hlavní třídě se totiž uskuteční maratón World Inline Cup 2009. Na trati dlouhé 33 km bude zápolit velká část světové špičky včetně nejlepšího muže průběžného pořadí Yanna Guyadera z Francie, světové dvojky Kolumbijce Diega Rosera a jeho krajanky a jedničky ženského žebříčku Cecilie Baenyové.

Brankář Chelsea Čech: Trofej jsme si v této sezoně zasloužili

Ikona

31. května 2009 - LONDÝN | Český reprezentační brankář Petr Čech zakončil tuto sezonu po výhře 2:1 nad Evertonem ziskem anglického FA Cupu. Jak uvedl v neděli na svých internetových stránkách, Chelsea si po výkonech v letošní sezoně alespoň jednu trofej zasloužila.

Pavel Nedvěd ohlásil konec kariéry - přinášíme vám jeho profil

Doprovodný obrázek

30. května 2009 - TURÍN | Český záložník Juventusu Turín Pavel Nedvěd oznámil, že nedělní zápas italské fotbalové ligy mezi "Starou dámou" a Laziem Řím bude jeho posledním v kariéře. Informaci přinesl v sobotu odpoledne server deníku Gazzetta dello Sport. "Po osmi sezonách v Juventusu je na čase pozdravit všechny fanoušky, spoluhráče a funkcionáře a poděkovat jim za podporu, které se mi v průběhu těchto let dostávalo.

Strana výpisu

... 237 ...