Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Famózní Karolína Muchová

Famózní Karolína Muchová

9. června 2023 - Paříž- Chytrým, pestrým, divácky atraktivním tenisem a nezměrnou bojovností udolala na Roland Garros v Paříži běloruskou medvědobijku Arynu Sabalenkovou 7:6, 6:7 a 7:5, i když v rozhodujícím setu prohrávala už 2:5!

Vítězná mise BASTA CHEERLEADERS na Mistrovství ČR

Vítězná mise BASTA CHEERLEADERS na Mistrovství ČR

9. června 2023 - Praha - Dne 3. června se ve sportovní hale Královka v Praze konalo oficiální Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu. Na tuto vrcholnou soutěž sezony 2022-2023 bylo nutné se nominovat z české národní cheer ligy.

Děti vyskákaly na obědy přes 1,7 milionu korun

Děti vyskákaly na obědy přes 1,7 milionu korun

8. června 2023 - Praha – Některé děti v českých mateřských školách nechodí na obědy, protože si to jejich rodiče nemohou dovolit, neboť cena stravného je v mateřinkách oproti základním školám až dvojnásobná. Právě takovým dětem a rodinám pomáhá obecně prospěšná společnost WOMEN FOR WOMEN (W4W), a to v rámci nově spuštěného projektu SOS do školky. Tento projekt na Den dětí podpořily dvě akce spolupořádané s generálním partnerem Skupinou Sev.en a Nadací rodiny Tykačových. Celkový výtěžek z této fundraisingové akce byl více než 1,7 milionu korun.

Čeští paralympici přivezli bronz

Čeští paralympici přivezli bronz

7. června 2023 - Obhájci bronzu z poslední paralympiády v Pekingu byli soupeřem české parahokejové reprezentace v souboji o bronz.

Víte, jak vybavit lékárničku na léto?

Víte, jak vybavit lékárničku na léto?

7. června 2023 - Česká republika - I když si letní dovolenou plánujeme do nejmenšího detailu, občas zkrátka nemusí dopadnout zcela podle našich představ. V tu nejméně vhodnou chvíli nás pak často překvapí zdravotní komplikace. Pro takové případy je klíčové mít po ruce správně vybavenou lékárničku. Dejte však pozor, do jaké destinace se chystáte! Vhodný obsah lékárničky se podle toho může zásadně lišit. Ať už jedete do hor, k moři nebo třeba na chalupu, mějte na paměti pár základních specifik.

Skiareál ve Špindlu je připravený na léto

Skiareál ve Špindlu je připravený na léto

7. června 2023 - Královéhradecký kraj - Plánujete již dovolenou na léto? Vyrazte s přáteli nebo rodinou a dětmi do Krkonoš. Skiareál Špindlerův Mlýn otevře oficiálně letní sezónu ORLEN Summer Openingem 10. června. Už nyní se můžete těšit na nespočet turistických tras po hřebenech, oblíbené naučné stezky, terénní koloběžky nebo unikátní výstavu na téma: Horská služba v čase. V rámci ubytování získáte navíc pro všechny členy rodiny jízdenky na lanovky zdarma.

Nová naučná stezka

Nová naučná stezka

5. června 2023 - Ústí nad Labem - V pátek 2. června byla slavnostně otevřena nová naučná stezka na Mariánské skále. Její realizaci financovalo statutární město Ústí nad Labem, které při její tvorbě spolupracovalo s městským obvodem Severní Terasa a městským muzeem.

Pražské primátorky po sto desáté

Pražské primátorky po sto desáté

4. června 2023 - Praha - Pražské primátorky patří k hlavnímu městu už 110 let!

České Budějovice poběží

České Budějovice poběží

1. června 2023 - České Budějovice – V sobotu 3. června odstartuje z českobudějovického náměstí Přemysla Otakara II. v pořadí 11. ročník Mattoni ½ Maraton.

Vydařený Den dětí

Vydařený Den dětí

31. května 2023 - Ledvice – Prvního června je Den dětí. S předstihem jej oslavili návštěvníci v Informačním centrum Elektrárny Ledvice.

První čtvrthodinu zadarmo

První čtvrthodinu zadarmo

31. května 2023 - Hradec Králové - V Hradci Králové funguje od loňského července společný projekt města a společnosti Nextbike, která zde provozuje systém sdílených kol. Díky podpoře radnice mají obyvatelé a návštěvníci města možnost kola využívat prvních patnáct minut jízdy zdarma. Zastupitelé dnes schválili prodloužení spolupráce o další rok, město tuto službu dotuje částkou dva miliony korun ročně.

Strana výpisu

... 20 ...