Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Sportovní park se rozjede počátkem srpna

Sportovní park se rozjede počátkem srpna

17. června 2024 - Pardubice - Osmý ročník Sportovního parku Pardubice rozhýbe soutok Labe a Chrudimky v termínu od 3. do 11. srpna. Na stálých a variabilních stanovištích se představí šedesátka sportovních klubů a těšit se můžete také na kulturu pro děti i dospělé. Nechybí oblíbené hromadné běhy, rozcvičky, taneční zóna a zábavný běh přes řeku Labe. Součástí naší akce budou nově Automatické mlýny, kde najdete hned několik stanovišť.

Mistryně České republiky

Mistryně České republiky

15. června 2024 - Ústí nad Labem - Začátkem června se uskutečnilo Mistrovství České republiky Czech Dance Masters, kterého se zúčastnily také ústecké tanečnice ze skupiny Freedom. V ohromné konkurenci kategorie disco dance si se svou choreografií „Fallen Angelˈs“ vytančily zlatou medaili a titul mistryň České republiky.

Hoši, děkujeme!

Hoši, děkujeme!

15. června 2024 - Pardubice - Čtvrteční odpoledne patřilo na pardubické radnici hokejistům. V historickém sále se totiž s vedením města sešel A tým pardubického Dynama včetně realizačního týmu a vedení klubu.

Legendy FK Teplice ovládly AGC Cup

Legendy FK Teplice ovládly AGC Cup

13. června 2024 - Teplice – Legendy FK Teplice v čele s Pavlem Verbířem obhájili vítězství ve 24. ročníku turnaje v malé kopané AGC Cup.

Jakub Vadlejch hodil zlato!

Jakub Vadlejch hodil zlato!

13. června 2024 - Řím - Čekala na něj nevděčná role muže, který má zajistit, aby výprava neodjížděla z Věčného města medailově s prázdnou.

Slet v Plzni přivítá 1 200 sokolů

Slet v Plzni přivítá 1 200 sokolů

12. června 2024 - Plzeň - Mimořádnou událost hostí o víkendu Plzeň. Krajský slet Plzeňského kraje přivítá 1 200 cvičenců a vystoupení na stadionu Sokol Plzeň Letná v sobotu 15. června bude secvičnou před celostátním sletem, který bude začátkem prázdnin v Praze. Letošní XVII. všesokolský slet spojuje republiku a regionální slety jsou důkazem, že Česká obec sokolská rozhýbává celou společnost.

Kanoisté vyhráli Světový pohár v Praze

Kanoisté vyhráli Světový pohár v Praze

9. června 2024 - Praha - Čeští vodní slalomáři mají za sebou na kanále v pražské Troji úžasnou sobotu. Jiří Prskavec, jehož hlavní kategorií je kajak, poprvé v kariéře vyhrál závod Světového poháru mezi kanoisty. Jen o chvíli před ním triumfovala na stejné trati v Praze po úžasném výkonu Gabriela Satková, což je necelé dva měsíce před olympijskými hrami v Paříži skvělá a nadějná zpráva.

Mateřinková olympiáda 2024

Mateřinková olympiáda 2024

9. června 2024 - Liberec - Na atletickém stadionu Sport Park Liberec se sešla stovka dětí z libereckých mateřských škol, které se přihlásily na 4. ročník „Mateřinkové olympiády“.

Kravák slaví 20 let! Oslavte to s námi

Kravák slaví 20 let! Oslavte to s námi

8. června 2024 - Brno – Sportovní a rekreační areál Kraví hora slaví 20 let. Na čtvrtek 13. června přichystal pro návštěvníky bohatý program.

Memoriál prověřil hasiče

Memoriál prověřil hasiče

8. června 2024 - České Budějovice - Další populární ročník soutěže v disciplínách požárního sportu se konal 6. června. Závodu, který je tradičně pořádán jako memoriál zesnulého krajského ředitele HZS Jihočeského kraje plk. JUDr. Josefa Blažka, se zúčastnili ti nejlepší sportovci z celé České republiky.

Senioři si užili slunečný den při sportu

Senioři si užili slunečný den při sportu

5. června 2024 - Luhačovice - Strávit společně se svými vrstevníky příjemný den, ale i zažít chvilky sportovního napětí, měli příležitost účastníci turnaje v pétanque Senior Cup. Jeho 10. ročník uspořádal před Společenským domem v Luhačovicích Zlínský kraj ve spolupráci s Lázněmi Luhačovice a radnicí lázeňského města.

Strana výpisu

4 ...