Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Finalisté Muže roku 2019 nafotili sexy kalendář! Podívejte se na FOTO!

- Praha I Finále letošního ročníku Muž roku 2019 se blíží. Dvanáct finalistů jubilejního 20. ročníku soutěže mužské krásy nafotili sexy kalendář v plavkách. Stalo se tak v rámci soustředění v africkém Tunisku, kde byli spolu s týmem pořadatele prestižní soutěže Davidem Novotným a několika celebritami.

Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s sebou i manažerku. Proč?

- Caorle I Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou. A vzali s sebou i manažerku. Proč? Na zaslouženou dovolenou vyrazil Bohuš Matuš. Nejel sám, ale se svou mladou přítelkyní Lucii a s dlouholetou kamarádkou a manažerkou v jedné osobě Majkiou Schillerovou.

Co dělala sexy Vondráčková na nádraží?

- Jaroměř I Lucie Vondráčková se vrátila zpět do Česka. Po létech strávených v Kanadě je i se svými dvěma syny zpátky doma. Užívá i jak prázdnin, tak ale i pracuje. Nedávno strávila skoro celý den na nádraží. Že by snad změnila profesi?

Herečky Asterová s Čížkovou způsobily v lázních výbuchy smíchu

- Kostelec u Zlína I Vzpomínky to je to jediné, co vám nikdo nemůže vzít. Tím se řídí i dvě herečky, kamarádky Hana Čížková a Jitka Asterová. Proto také spolu už několik let jezdí s pořadem Mládí nevyprchej. Vzpomínají v něm na své začátky, role, partnery, kolegy a umí si ze sebe udělat taky legraci. Nedávno způsobily doslova výbuchy smíchu v moravských lázních.

Lucie Bílá nazpívala pro svého chlapa tuhle písničku a hned se stala obrovkým hitem! Poslechněte si ji!

- Praha I Lucie Bílá je žena činu! Když se pro něco rozhodne, jde do toho hlava nehlava. V poledních dvou letech jenom září. Může za to muž jejího srdce Radek Filipi. Právě pro něj nazpívala písničku Protože, jejímž autorem je Marek Ztracený.

Jak Petra Janů tráví léto a odkud poslala pozdravy? Čtěte!

- Č. Krumlov I Zpěvačka Petra Janů je člověk, který miluje jaro a léto a náležitě si tato období užívá. Kromě celé řady vystoupení, tráví čas nejenom v Praze, ale i na své jihočeské chalupě. Někdy je však čas vyrazit za kulturou i jinak než pracovně. Třeba právě teď a fanouškům poslala také netradiční pozdrav!

Ze zpěváků se stane divá zvěř! Tarzan přichází!

- Praha I Kdo by neznal příběh o Tarzanovi, pánovi džungle. Byl už divákům představen v mnoha zpracováních, ale i v Česku bude nyní mít svou podobu. Na podzim v Divadle Hybernia bude mít premiéru stejnojmenný muzikál. Jak se na něj připravují herci a zpěváci, kteří se v něm objeví?

Takhle Karel Gott tráví léto u moře a tohle tam dělá. FOTO v článku!

- Praha I Karel Gott je fenomén, o tom žádná. Je to velmi pracovitý člověk, nerad jen tak sedí s rukama v klíně. Ani na dovolené nezahálí, a i když relaxuje a odpočívá, přesto pracuje. Sám to ostatně svým fanouškům ukázal na svém profilu na sociální síti.

Krátkometrážní film s Lucií Vondráčkovou sbírá ceny

- Praha I Tereza Hirsch je mladá a úspěšná režisérka, scenáristka a producentka. Narodila se německé matce a českému otci. Vyrůstala v Praze. Filmařinu studovala v Los Angeles. Natočila krátkometrážní film s Lucií Vondráčkovou a ten už posbíral 10 cen.

Na kafe s Josefem Dvořákem přišly Paulová, Černocká, Tomsová i poslední hospodyně Jana Wericha.

- Praha I V Paláci knih Luxor na Václavském náměstí bylo zase jednou opravdu živo. Ve čtvrtek 20. června se tady sešla celá řada příznivců skvělého komika a oblíbeného herce Josefa Dvořáka, který v jednom z největších pražských knihkupectví slavnostně pokřtil svoji nejnovější knihu s názvem Na kafi s Josefem Dvořákem.

Jak Helena Vodnráčková odstartuje svoje léto? Čtěte!

- Valašské Meziříčí I Helena Vondráčková zahájí letošní léto ve Valašském Meziříčí. Ne snad, že by se ubytovala v hotelu a jezdila po okolí, ale opět to bude pracovně. V rámci právě probíhajícího turné Helena Dlouhá noc Live se do amfiteátru vrací legenda české pop music. Její koncert tam bude v neděli 30. června od 19 hodin.

Strana výpisu

... 134 ...